A projekt törölve: A Halo MMO mégsem kel birokra a WOW-val

2010.04.15. 22:27 lifeless | szólj hozzá

Az Ensemble stúdió égisze alatt fejlesztett Halo MMO produktum, amely az előzetes piaci spekulációk alapján igazi, és igen komoly vetélytársa lehetett volna a milliók által világszerte bálványozott Word of Warcarft-nek, úgy tűnik végleg a süllyesztő mélyére kerül, ugyanis az eddig mintegy 90 millió dollárt felemésztő projektet a cég törölte. Ez a bejelentés, ha kicsit belegondolunk több mint sokkoló, hogy így egyetlen "tol vonással" semmissé lehet tenni egy fejlesztői stáb több éves megfeszített, kőkemény munkáját, ezért nem csoda, hogy a vállalkozás vezetője, Dusty Monk meglehetősen keserű szájízzel nyilatkozott a történtekről.

"Bár a médiában egyesek szinte folyamatosan azon meggyőződésüknek adnak hangot, hogy jelenleg teljes képtelenség ezen a piacon olyan termékkel megjelenni amely reális konkurenciát jelentene a Word of Warcraft számára, én mégis váltig állítom, hogy, ha a Microsoft korrekt módon kiállt volna a projekt folytatása, illetve befejezése mellett, egy idő után igenis meghatározó tényezőként lehettünk volna jelen ebben versenyben" - mondta Dusty Monk, aki emellett hangot adott azon meggyőződésének is, hogy valószínűleg a szoftver óriás vezetőségében jelenleg zajló személycserék állhatnak a példátlan döntés hátterében.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr301925042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása