EVE Online: A Tyrannis update érkeztére májusban, északnyugat felől számíthatunk

2010.03.20. 20:05 lifeless | szólj hozzá

Az EVE Online jelentőségéről már megemlékeztünk párszor, ezért most nem is fecsérelném ezekre a kötelezően leírandó mondatokra a drága karaktereket. Annyit azonban mindenképpen muszáj megjegyezni, hogy az MMO-világ egyik legjobban összejött vállalkozását tisztelhetjük a személyében, hiszen már lassan 7 éve van jelen a piacon, és semmi sem utal arra, hogy ez az időszak ne duplázódhatna meg. A siker egyik fontos alapeleme a friss tartalmak folyamatos generálása, és ezzel teljesen tisztában van a CCP Games is, aki átlagosan 6-8 havonta jelentkezik egy újabb minőségi update-tel.

A Tyrannis névre hallgató egyedet február végén leplezték le a világ előtt, akkor még azt fecsegték, hogy valamikor a nyár folyamán lesz elérhető a játékosok számára. Szerencsére a gejzírek hazájában munkálkodó mesteremberek munkatempója nem ismer lehetetlent, ezért, mint azt a lenti - rövid, sokat nem mutató, ám annál többet sejtető - trailer is felvillantja, már a tavasz folyamán gépünkre települhet a frissítés. A pontos dátum május gyönyörű havának 18. napja, azaz az iskolások által egyszerűen csak "hajrának" nevezett időszak kellős közepe. A rajongók minden bizonnyal örömujjonganak, mi pedig, a csendes többség, mosolyogva figyeljük határtalan lelkesedésüket.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr201855294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása