Champions Online: Revelations - a kiegészítő tartalma

2010.03.16. 10:10 lifeless | szólj hozzá

Bill Roper nemrégiben bejelentette, hogy a Cryptic szuperhősös MMO-jának új kiegészítőjében milyen újdonságok várhatóak.

A Champions Online: Revelations eredetileg fizetős kiegészítő lett volna, de szerencsére a Cryptic másképp döntött - a Revelationshöz a játékosok ingyen jutnak majd hozzá.

37 és 40-es szint közötti karaktereknek szól a kieg, azaz igazi high level tartalomról van szó. Új playfielden, Vibora Fallsban játszódik majd, és tartalmazni fog egy új, 5 fős instance-t is, amely a Therakiel's temple nevet viseli. Hat új tier 4 power kerül a játékba, amelyek segíteni fognak a játékosoknak, hogy az 5 új ellenfélcsoport ellen harcolhassanak. Ezek a Sovereign Sons, Trey Kings, New Shadows, Dogz, és a Nephilim lesznek. 30 új perk és rengeteg új kosztüm (például az új Apocalypse set) is kerül majd a játékba az új kieggel.

Az új zónákon kívül a Crisis és a Vibora Bay területek közé 80 új misszió kerül, ami minimum 15-20 óra játékidőt ad majd - több tucatnyi high-end tárggyal és az új PvP Luchador kosztümkészlettel együtt.

Természetesen az alacsonyabb szintű játékosokról sem felejtkeztek meg a Champions Online: Revelationsben - sok új misszió kerül be számukra is, hogy hamarabb elérhessék a magas szintű tartalmat.

Forrás: Gamestar

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr661843314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása