Free Realms: 9 millió regisztrált felhasználó

2010.03.07. 22:13 lifeless | szólj hozzá

A Sony Online Entertainment már sok sikeres MMO fölött bábáskodott, ám - lassan, de biztosan - mind közül kiemelkedik a Free Realms. Már a névből is adódik, hogy ez bizony egy ingyenesen játszható alkotás, amelyet tavaly áprilisban indított be a stúdió, amolyan kísérleti jelleggel. Elsősorban a casual játékosokat célozták meg vele, ennek megfelelően nem egy vérkomoly MMORPG-ről van szó, hanem egy fantasy témájú világban játszódó, kötöttségektől mentes, családbarát MMO-ról, amelyben a felfedezés, az építkezés, a többi gamerrel való kapcsolat kialakítása és a háziállat-nevelés legalább olyan fontos elemek, mint a csatázás.

A játékosok pedig hihetetlen gyorsan rákattantak a produktumra, 1 hónap alatt már 1 millió regisztrált felhasználóval dicsekedett a Free Realms, a 8 milliós, egészen elképesztő számot pedig pár héttel ezelőtt, február közepén érte el. A növekedés pedig nem tűnik úgy, hogy megtorpan, az újabb millióhoz kevesebb, mint 3 hétre volt szükség, ugyanis a cég tegnap jelentette be a 9 milliós mérföldkő bezsebelését. Ha így haladnak, hamarosan utolérik a listavezető World of Warcraftot, ami nem lenne kis teljesítmény. A további emberhalmazok megnyerése érdekében a srácok már gőzerővel dolgoznak a PS3-os kivetülésen, de a PSP-re való implementálás ötletét sem vetették el.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr101817556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása