Project E:st bejelentés

2010.03.06. 15:02 lifeless | 1 hozzászólás

Nem, nem gépeltem el a játék nevét - az új koreai MMO neve valóban Project E:st  A játékot a Polygon Games fejleszti, kiadni pedig az NHN fogja majd.

Ázsiai témájú MMORPG-ről lesz szó, amely a CryEngine2 segítségével készül. A játék azért kapta ezt a furcsa nevet (E:st), hogy a fejlesztők ki9fejezhessék elkötelezettségüket a legjobb ázsiai témájú fantasy mmorpg kifejelsztésére. Wook Jeong az NHN-hez tartozó Hangame elnöke szerint: "Úgy gondoljuk, a CryENGINE2 elképesztő grafikai tudása  és egy nagyon mély történeti szál  nagyon tetszeni fog a játékosoknak". Az NHN Koreában, Az Egyesült Államokban és Európában is ki szeretné adni az új játékot, amely zárt bétája még ez évben várhatóan elkezdődik Koreában.

Forrás: Gamestar

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr871813895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victoorius · http://www.konzolcenter.hu 2010.03.06. 16:10:11

Kíváncsi lennék, hogy hogy ejtik a a játék nevét..:)
süti beállítások módosítása