Indul a Blur multiplayer béta

2010.03.02. 22:40 lifeless | szólj hozzá

Pontosabban egyelőre csak zárt béta, de jövő hét hétfőtől átmegy majdnem publikusba. A jó hír: ha gyors vagy, még bejuthatsz, a FilePlanet ugyanis éppen most osztogat Xbox 360 kulcsokat hozzá.

Vagyis: kelleni fog hozzá egy Xbox 360, és egy XBL Gold tagság, a félreértések elkerülése végett. A bejutáshoz támadd be EZT AZ OLDALT, sima FilePlanet regisztráció kell hozzá (nem előfizetés, elég az ingyenes reg).
Az itt kapott számsorral el kell látogatni a Blur hivatalos oldalára, ott is megejteni egy reget, és küldik a kulcsot. A béta publikus szakasza március nyolcadikán indul, a jelentkezés erre vonatkozik, természetesen.

Mi délután óta nyomjuk, a tapasztalatainkat most még nem oszthatjuk meg, maradjunk annyiban, hogy megéri a dolog azt a pár kattintást.

Forrás: Gamer365

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr761804384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása