Aion: Márciustól havonta megjelenő digitális magazinban is

2010.02.27. 14:58 lifeless | szólj hozzá

Ha valami oknál fogva az elmúlt esztendő legnagyobb felhajtást kiváltó MMORPG-jét keresnénk, akkor az Aion: The Tower of Eternity-vel mindenképpen számolnunk kell eme versengésben. A koreai NCsoft alkotása az ősz elején végre valahára kimozdult távol-keleti állásai mögül, és intenzív világkörüli útba kezdett, amely még ebben a pillanatban is tart. A nyugati szemnek kissé szokatlan látványvilággal felvértezett produktum elképesztő siker lett mindenhol, éppen ezért a kiadó úgy döntött, hogy más formában is megpróbálja kielégíteni a rajongók igényeit. Az Aion-mintás tolltartókra, bögrékre még várnunk kell, ellentétben egy magazinnal, amelyre az érdeklődők már a következő hónapban rátehetik a mancsukat.

Az NCsoft a Cranberry Publishinggel szövetkezve indít el egy havonta, kizárólag digitális formában megjelenő magazint (érdekességképpen: angolul ezt digizine-nek hívják), amely az eredetien csengő Aion: The Official Magazine nevet kapta. Minden egyes számban interjúkat, híreket, játéktippeket, interaktív elemeket (pl. videók) és egyéb jóságokat rejtenek el, valamint egy in-game tárgyat is hozzácsapnak az összes példányhoz. Az újság kizárólag a hivatalos honlapján keresztül lesz beszerezhető, amelyet ide kattintva érhettek el. Az első szám március 26-án jelenik meg, 2,49 fontot/2,99 eurót kérnek el érte. Természetesen elő is lehet rendelni, aki így cselekszik további, a játékban felhasználható cuccokra számíthat.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr381794872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása