Ingyenes lesz a Stronghold Kingdoms

2010.02.26. 12:42 lifeless | szólj hozzá

Közel egy esztendővel ezelőtt került hivatalos bejelentésre a Firefly Studios műhelyében formálódó Stronghold Kingdoms, amely a népszerű sorozat egy újfajta kivetülése lesz, méghozzá MMO formában, mint a világ első, "vár-központú", ilyen stílusban fogant alkotása. A programról ott és akkor elhangzottak a nagy szavak, a fanatikusok el is hitték a fejlesztők minden egyes mondatát - mégiscsak a Stronghold-ról beszélünk ugye -, viszont azóta is nagy csend honolt a projekt körül. Ez szerencsére nem azt jelentette, hogy valami gond lett volna a háttérben.
Sőt, éppen ellenkezőleg, a Stronghold Kingdoms szépen csendben, de magabiztosan készülődik, és készen áll arra, hogy az idei esztendőben, egy jelenleg ismeretlen időpontban betörjön az MMO-k piacára. A mai napon pedig kiderült, hogy bár valóban masszívan többjátékos alkotás lesz a program, a fejlesztők nem szeretnék havidíjakkal traktálni a játékosokat, így ha szeretnénk, akkor akár teljesen ingyen, minden kötelezettség nélkül használhatjuk a játékot. Az illetékesek természetesen tesznek majd fizetős tartalmakat is mellé, így a szokásos mikrótranzakciós rendszerrel kívánnak bevételhez jutni, amely egy jelenleg ismeretlen, kártya alapú rendszerrel működik majd, lévén a játékban nagy szerepet kapnak ezek a havonta érkező stratégia lapok, amelyeket mindenki kapni fog, ám többet, jobbat és újabbakat majd csak némi pénzmag lecsengetése esetén kaphatunk. Ez természetesen csak az egyik válfaja lesz a játék üzleti modelljének, és nem is lesz kötelező használni, hiszen ahogy fentebb elhangzott, a Stronghold Kingdoms teljesen ingyenes lesz.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr611792054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása