Ismét bajban a Stargate MMO

2010.02.22. 14:47 lifeless | szólj hozzá

Átok ülhet a Stargate MMO-n mert ismételten bajba került és kérdésessé válhat a megjelenése.

Sok nehézséggel kellett már szembenéznie a Stargate MMO-nak, annak érdekében, hogy megjelenhessen. Az utóbbi időben úgy tűnt, hogy egyenesbe jöttek és megoldódtak a problémák. Sajnos ez nagyon úgy néz ki, hogy nem így van. A Cheyenne Mountain csődvédelemhez folyamadott, amitől azt remélik, hogy kellő időt biztosít a számukra, hogy átütemezzék a tartozásaikat és ne legyenek gondjaik a mindennapi fejlesztési munkálatok során.

Sajnos úgy néz ki, hogy a gyors pénzszerzési akció nem jött össze, ami a Stargate Resistance feladata lett volna. Ugye ez egy a Stargate univerzumban játszódó online multiplayer TPS, ami viszonylag visszafogottan szerepelt ezidáig.

A vezetés természetesen azon dolgozik, hogy minél előbb rendezzék a problémákat, kérdés, hogy ez sikerülhet-e nekik. Reméljük, hogy igen és most már rövid időn belül befut a Stargate Worlds, mi szurkolunk!

Forrás: Gamepod

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr791780986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása