Elindult a StarCraft II. beta

2010.02.18. 23:57 lifeless | 1 hozzászólás

A Blizzard kiküldte a StarCraft II: Wings of Liberty meghívókat.

Amellett, hogy a játék multiplayer módját megismeritek, és visszajelzéssel segítitek a Blizzard munkáját, formáljátok a végleges StarCraft II-t, a vadonatúj Battle.Net platformot is megnézhetitek.

„A játékosok lényegre törő visszajelzéseinek összegyűjtése fontos lépés a StarCraft II. és a Battle.net szolgáltatás utolsó fázisához közeledve” – mondta Mike Morhaime, a Blizzard Entertainment vezérigazgatója. „Nagyon várjuk a játékosok segítségét a élmény tökéletesítéséhez, a kiadásra készülve.”

Egyelőre nem árulták el, hogy pontosan hány meghívót szórtak szét, de a közlemény szerint „több ezer” embert invitáltak a zárt beta tesztre. A cég a StarCraft II. beta minimális rendszerkövetelményeit is elárulta ezzel egy időben. Nem szabad elfelejteni, hogy ezek csak a beta verzióra vonatkoznak. Nem a végleges játékra. A Mac változat gépigényét egyelőre nem tervezik közzé tenni.

  • Oprendszer: Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
  • Processzor: 2,2 Ghz Pentium IV. vagy megfelelő AMD Athlon
  • Memória: 1GB RAM/1,5 GB Vistán és Windows 7-en
  • Grafikus kártya: 128 MB NVidia GeForce 6600 GT vagy ATI Radeon 9800 PRO
  • Felbontás: Minimum 1024x768
  • Szabad tárhely: 4 GB (a beta mérete)

Forrás: Pcguru

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr801772103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2010.02.19. 01:17:58

sztarkravtoztam több évig a koleszban, komoly versenyek voltak! meglesem a kettőt, és várom is
süti beállítások módosítása