Allods Online: Elindult a nyílt béta

2010.02.17. 23:41 lifeless | szólj hozzá

Ingyenes MMO-val teli van a padlás, ez nem is lehet kérdéses, azonban a "nincs olyan szekér, amelyre nem lehet még pakolni" elvet követve, csak érkeznek és érkeznek az újabb próbálkozók, amelyek egy saját kis szeletet szeretnének kivágni maguknak a stílus tortájából. Éppen ilyen az Allods Online is, amely egy nagyon fontos szakaszához, avagy a nyílt bétához érkezett a tegnapi nap folyamán, így a Gala Networks brigádja hatalmas örömködés közepette invitálja játékra az érdeklődő fanatikusokat, akik egy újabb kalandra várnak.
Hogy mi is ez az Allods Online? Nos, egy teljesen átlagos MMO, semmi több. Legfőbb erényei, hogy ingyenes, Oroszországból származik, a Rage of Mages készítői állnak mögötte, illetve kiváló történettel rendelkezik. A környezet ismét fantasy, a színhely újfent egy szigetecske, a harc a régi, a fejlődés rendszere újfent, ám ez ne szegje a kedveteket attól, hogy adtok neki egy esélyt, hiszen ki tudja, lehet éppen az orosz fejlesztők munkája fog elvarázsolni titeket is. Ha érdekel, és szeretnél nyílt bétázni, akkor kattanj a hivatalos honlapra, regisztrálj, töltsd le a klienst, majd indulhat is a móka. Egy esélyt mindenképpen megérdemel!

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr571767841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása