Blizzard: A WoW játékosok 70%-a sosem lép túl a tízes szinten

2010.02.12. 12:35 lifeless | szólj hozzá

A Wolrd of Warcraft már ezer és egy éve borzolja az MMORPG-k világának kedélyeit, és ha kijön egy új cím a stílusban, nincs az a magazin, ami össze ne vetné a masszív online szerepjátékok koronázatlan (bár egyszer még az is lehet, hogy megkoronázzák...) királyával.

Ám ez annak tükrében, hogy hányan járnak nap mint nap Azeroth földjén, nem csoda. Mike Morhaime, a Blizzard egyik tulajdonosa egy üzleti jelentésben tette közzé, hogy 11,5 millió állandó játékosa van a WoW-nak, ám hozzátette, hogy a vásárlók 70%-a sosem lépi túl a 10-es fejlettségi szintet. Ez azt jelenti, hogy valahol ott van a vízválasztó a WoW-ba beleszerető és a valami miatt kiábránduló előfizetők között. Bizony, ennek tükrében a 11,5 millió játékos olyan emberek tömegét jelenti, akik nemcsak megvették és tolják, de szeretik és élvezik is a WoW-ot. Képzeljük el, mennyien vannak azok, akik csak megvásárolták és egy-egy hónapig pengették a havidíjat...

Hogy egy kicsit a közelgő kiegészítőről, a Cataclysmről is szó essen, Mike atyánk elárulta, hogy az expanzió "felhúzza majd a WoW-ot a jelenlegi sztenderdekhez". Nos, nincs mást mondani, mit hogy úgy legyen, főleg, ha a cég ugyanazt érti a jelenlegi szó alatt, amit mi.

Forrás: Pcguru

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr171751853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása