Aion - Valentin napi meglepetések

2010.02.12. 22:17 lifeless | szólj hozzá

Azon lehet vitatkozni, hogy a Valentin-nap jó ünnep, vagy sem, de kétségtelen, hogy a "nyugati" kultúrkörben egy igen fontos ünnep.

Fanyalgók szerint ez a nap is csak arra jó, hogy a kereskedők minél több plüssállatot, szivecskés csokit, képeslapot és virágot adjanak el...

Szerencsére vannak olyanok is, akiknek sok boldogságot ad ez a nap, mert akiért a szívük dobog, meglepi őket valami figyelmességgel, ami NAGYON jól tud esni ilyenkor. Mindenesetre a "divathullámot" a népszerű MMO-k is ki szokták használni, így az Aionba is beszökött a Bálint nap.

Ma este nyolctól hétfő este nyolcig tart a Valentin-napi ünneplés az AION-ban - a kiadó a "szeretetét" dupla-xp hétvége formjában mutatja meg. Emellett új Account szolgáltatást is bevezettek - meg lehet változtatni a nevet, a kinézetet, a nemet, a Légió nevét -persze ezek fizetős szolgáltatások, ahogy a két Valentin-napi pack is, amelyek az NCSoft Storeban kaphatóak.

Én ehhez csak annyit tehetek hozzá, hogy "Boldog Valentin-napot!"

Forrás: Gamestar

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr731753482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása