Monster Hunter Frontier: Mégis megjelenhet Japánon kívül

2010.02.06. 06:38 lifeless | szólj hozzá

Nemrégiben közöltük, hogy a Capcom gőzerővel fejleszti egy régi PC-s MMO, a Monster Hunter: Frontier Xbox 360-as változatát. Akkor azt írtuk, hogy a fejlesztőcsapat kizárólag Japánban akarja csak megjelentetni a játékot: ezzel pedig úgy gondoljuk, a cég a saját sírját ássa meg. Az Xbox 360 hiába fogyott jobban a hányattatott sorsú elődnél a szigetországban, még jelenleg se harcolt ki magának akkora bázist a távol-keleten, amire egy ekkora volumenű fejlesztést érdemes lenne véghez vinni. Ráadásul több helyen lázonganak a nyugati játékosok, hiszen szívesen beállnának a szörnyvadászok csatájába.

Most azonban felcsillant a remény, Keiji Infaune a Famitsu legutóbbi számában azt nyilatkozta, hogy szerinte igenis érdekelné a nyugati világot a Monster Hunter: Frontier. "Úgy érzem, hogy a Monster Hunter: Frontier hatalmas sikereket érhetne el a tengerentúlon is. Egyre nagyobb az esély rá, hogy Japánon kívül is megjelentetjük a játékot"- közölte Infaune. Monster Hunter rajongók tehát elkezdhetnek szorítani, hogy az úriember szavai valóra váljanak. A Monster Hunter sorozat japánban óriási népszerűségnek örvend, és aki játszott a PSP-s változatokkal, az pontosan tudja, hogy egy kifejezetten kellemes játékról van szó.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr741733293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása