Az E3-on bemutatkozik a Warhammer 40k MMO

2010.02.04. 20:53 lifeless | szólj hozzá

A THQ csak úgy szórta az ígéreteket a legutóbbi konferencián, úgy tűnik, hogy jó sok mindennel készülnek előrukkolni a nyári E3 expón. Brian Farrel úgy mutatta be a befektetőknek az új MMO-t, mint egy hosszú távú (több évig futó) projektet, amely "potenciálisan a kiadó legnagyobb bevételi forrása lehet".

Farrel szerint az új Warhammer 40k MMO ütőképes játék lesz, amely megállja majd a helyét a kíméletlen MMO piacon. Azzal kapcsolatosan, hogy mennyi esély van erre, még találgatni sem tudunk, ugyanis a játékról magáról még semmit sem tudni. Jó hír, hogy a Darksiders-t alkotó Vigil Games is benne lesz a buliban, Joe Madureira kreatív főnöklete alatt fejlesztik majd a programot. Reméljük, azért marad elég forrásuk a beígért Darksiders folytatásra is, ami szintúgy jövő év áprilisáig lett beígérve (bár sajnos az első rész nem úgy teljesít a kasszáknál ahogy azt várták).

Madureira szerint az új MMO sokkal nagyobb szabású lesz, mint a Mythic Warhammer Online-ja. "Temérdek" testreszabhatósági lehetőséget ígért és a "valaha volt legjobban kinéző MMO karaktereket".

Az E3 június 15-17-ig fog tartani. Várjuk!

Forrás: IPON

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr51730324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása