Mortal Online: Ma indul a nyílt béta

2010.02.01. 19:21 lifeless | szólj hozzá

A Mortal Online egy felettébb érdekes, ötletekkel megpakolt MMORPG lesz a stílus egén. Bár vannak szebbek, jobbak és hangulatosabbak is nála, a sandbox MMO-ként aposztrofált alkotásban néhány megszokott dolog egy kissé másképpen van, így pétdául bármerre is járunk az óriási, enyhén középkori fantasy beütéssel rendelkező világban, ott nem csak a gépek által vezérelt szörnyeknek, hanem más játékosoknak is nekieshetünk, ha éppen úgy hozza kedvünk, persze ne lepődjünk meg, ha utána hajtóvadászat indul ellenünk. Benne van a pakliban.

A teljesen valós idejű, first person nézetű küzdelmek egy valóban hangulatos világban folynak, melyek megrajzolásáért az Unreal grafikus motor volt a felelős, és bár nem a világ legszebb alkotása a Mortal Online - aminek az ég adta világon semmi köze a kultikus verekedős játékhoz -, nagyon sok jellemzőjében világelsővé verekedheti magát, ami nyilván nagyban múlik a játékosokon is. Ha te úgy gondolod, a svéd Star Vault neked is szánta az újszerű játékot, akkor itt a nagy alkalom, hogy bebizonyítsd igazadat, lévén a mai naptól fogva nyílt béta teszt kezdődik, amin bárki, bármikor, bárhonnan, teljesen ingyenesen részt vehet. Ha te magad is szeretnéd kipróbálni a Mortal Online-t, akkor látogass el a hivatalos honlapra, regisztráld magad, töltsd le a klienst, és feledkezz bele a csodálatos világba.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr761720812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása