Craft of Gods: Jövő hónapban indul a nyílt béta

2010.01.26. 19:30 lifeless | szólj hozzá

A Kalicanthus Entertainment neve jelenleg szinte teljes mértékben ismeretlen az MMO műfaj szerelmesei előtt, azonban ez az állapot a jövőben könnyen megváltozhat, köszönhetően a Craft of Gods nevű alkotásnak, amely ugyan első ránézésre egy nagyon átlagos játék, közelebbről szemlélve azonban belefuthatunk néhány érdekességbe is vele kapcsolatban. Itt pedig feltennénk a kérdést, hogy vajon hány fanatikus találkozott már a szláv mitológiából építkező MMORPG-vel? Az igenlő válaszok feltehetően a nulla közelében vannak, és éppen ez az, amiért szükségünk van az orosz csapat programjára.

A Craft of Gods ugyanis játékmenetében lehet, hogy nem fog forradalmit nyújtani, de körítésében, avagy tematikájában és sztorijában igen, lévén az érdekes szláv kultúrát és mítoszokat eleddig még nem, vagy csak nagyon ritkán láthattuk egy videojáték keretein belül. Akinek csak ez már felkeltette a figyelmét, az örülhet, hiszen a zárt béták után az illetékesek végre megrendezik az első nyílt béta tesztet is, amire teljesen ingyen és korlátlanul várják az érdeklődők jelentkezését. Az open beta időtartama a február 18 és 21 közötti időintervallum, a szintlimit pedig 10, így aki valóban szeretne megismerkedni az unikumnak számító programmal, az látogasson el a hivatalos honlapra, és regisztrálja magát az előbbi időpontban kezdődő nyílt bétára. Aki valami egyedire vágyik, az nem fog csalódni...

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr501704616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása