Dragon's Call: MMORPG a böngészőbe - bemutató

2010.01.20. 18:39 lifeless | szólj hozzá

Gondolom, sokak számára új lehet ez a típusú mmorpg, így voltam ezzel én is. A játékot az alábbi linken érhetitek el: Dragon's Call, amely egy rövid regisztrációt követhetően játszható.

Jelenleg 3 kaszt érhető el a játékban: Mage, Assassin, Warrior. Én a játékot egy Magen keresztül fogom bemutatni, hiszen én ezt a karaktert választottam.

Kezdjük is el:
Természetesen, mint az a játékok nagy részénél lenni szokott, itt is egy rövid tutorial rész következik, amiből kiderül a játék fő részeinek működése.


Jobb oldalt található a menü, ill. a státusz ablak. Itt jegyezném meg, hogy városon kívül csak a Character, Skill és Quest elérhető csak. Mégis pár szóba mi is látható képen: bal oldalt szerintem nem nagyon kell kommentálni, hiszen mindenki láthatja, hogy az ott a térkép. Alsó menü szerintem egyértelmű. Jobb oldalt viszont kezdjük fentről lefelé. Dragon Gold ezzel tudunk prémiumokat venni, ezt valós pénzért vehetjük. Dragon Stones Gold, ezt valós pénz, ill. különféle promóciókon belül kaphatunk, erről majd a cikk alján bővebben.  A harmadik pedig a játékbeli vagyonunk. A 6 menüpont: Character, Skill, Quest, Warehouse, Upgrade, Embed, hát véleményem szerint ezt mindenki érti mi mire szolgál. Jobb oldalt alul chat ablak, ahol lv10 után World csatornára tudunk irni szünet nélkül, lv10 alatt ha még jól emlékszem akkor 30 másodpercenként 1 üzenet, itt jegyzem meg, hogy érdemes használni ha elakadunk hiszen mindig van fent úgymond GH (GameHelper) nevű karakter és szívesen segítenek. Gondolom megfigyeltétek a végére hagytam a HP ill. AP jelzőt, ezeket a sáv mögötti + jele növelhetjük. Hpról annyit csak röviden, hogy harc közbe packot használ, amelyet a kapott Potival növelhetünk és ő minden harc között automatikusan használja, annyira figyeljünk, hogy soha ne fogon ki a pack. AP direkt hagytam utoljára hiszen ez a legfontosabb, ez nem más mint az Action Point rövidítése, 1 mob 1 action point... Hát igen elégé gázos, de hogyan is szerezünk AP-t? Naponta 1x van reset ekkor +150pont, ill a játékbeli pénzért naponta 1x 10AP vehető, de érdemes az Arénba menni és ott megnyert honor-t beváltba is juthatunk AP-hoz, és utoljára persze marad a valós pénz, azaz Dragon Gold-al.

Minden lv up utána 5 stat pontot, ill 1 skill bontott kapunk, amit önállóan osztatunk ki. lv30 alatti skill reset ingyenes. Későbbiekben bemutatom Upgrade Arena ill. Embed funkciókat.

Különböző oldalak listája ahol, ingyen VIP, ill. dragon stonehoz juthatunk: Starter Kit





-->

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr631688268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása