Mabinogi: Heroes

2010.01.19. 00:59 lifeless | 3 hozzászólás

Egy újabb MMO a koreai Nexon-tól. Jelenleg a játék csak Koreába érhető el. Az open beta 2010. január 21. én kezdődik Koreába, de reméljük, mihamarabb megérkezik angol verzióba is(wikipeida szerint 2010). A játék a videók alapján elég ígéretes, főleg a harcrendszerét tekintve, ill. grafikailag se utolsó. De mégis talán a legmeggyőzőbb, az a különös megoldás, hogy a környezet elemi is bevethetők a harcba.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr241683720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

starki 2010.01.19. 01:28:47

Hy! Figyelj! Azért írok mert felhúzott eléggé ez a játék! Szóval utána néztem s nekemtetszik, csak az az igazság h a büdös életbe se fog megjelenni Európában, csak korea és észak amerikában, mindenhol máshol blockolják az Ip- szóval nem érdemli meg h beszéljünk róla! Ez van.. :/

lifeless 2010.01.19. 04:16:18

Szia, általában mindig regisztrációkor blokkolják az ip-t. Emlékszem anno a 2moons-ra is blokkolva volt de megoldottuk egy egyszerű progival. És egyébként általában akkor blokkolják eu régiót ha van a játéknak eu-s változata is. Szóval én bízok benne, hogy így vagy úgy de egyszer talán fogunk tudni játszani.

starki 2010.01.23. 02:24:15

@lifeless: Hmm ezt jó tudni! Ilyen téren nagyon nincsen tapasztalatom, de nekem az jött le h nem is akarják h megjelenjen itt! De hát akkor reménykedjünk, köszi az infot, meg a videókat! Egyébként nézegettem s asszem tényleg ki lehet kerülni valahogy ezt az ip- block-ot legrosszabb esetben majd talán ahhoz folyamodok... még 1-2 évbe biztos beletelik míg kijön a Diablo 3 amúgy is.. :D
süti beállítások módosítása