Star Trek Online: Előfizetési díjak

2010.01.17. 20:02 lifeless | szólj hozzá

Már csak egy fél hónap választ el minket az idei esztendő egyik legjobban várt MMORPG-jének, a Star Trek Online-nak, startjától. Ennek megfelelően a napokban maximális fordulatszámon dübörög a béta, most pedig - épp időben - az is kiderült, hogy mennyiért léphetünk be minden idők egyik legkedveltebb univerzumába. Természetesen magát a játékprogramot meg kell vennünk, ehhez esetleg járhat 1-2 hónapnyi ingyenes játéklehetőség. Amikor ez elfogy, akkor jön el az előfizetések kora, amelyekből több konstrukciót is kínál a Cryptic Studios.

Az 1 hónapos előfizetés 15 dollár (Európában 13 euró) ellenében aktiválódik. Három hónapos időtartamért 42 dollárt (36 eurót), míg egy teljes fél évért 78 dollárt (66 eurót) kell fizetnünk. Természetesen minél hosszabb időtartamra váltunk jegyet előre, annál jobban járunk. Az eddigiek tartoznak a standard kategóriába, jöjjenek tehát a finomságok. Az előrendelőknek lehetőségük van 1 évnyi játékra előfizetni, amely 120 dollárba kerül, és bónuszként plusz 2 karakterhelyet kínál. Ennél is nagyobb szabású az egész életre szóló előfizetés, amelyre szintén csak az előrendeléssel büszkélkedhető vevőknek van lehetőségük, és amely segítségével 240 dollárért cserébe addig tölthetjük szabad óráinkat a programmal, amíg az működik. Ráadásként itt is megkapjuk a plusz 2 karakterhelyet, valamint egy játszható fajt, a Borgot. Utóbbi elég masszív ütőkártya.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr1001680259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása