2009. legtöbbet fejlődő játéka

2010.01.11. 14:03 lifeless | szólj hozzá

A Funcom büszkén fogadta „a 2009-es év legtöbbet fejlődő játéka” címet az MMORPG.com-tól az Age of Conan: Hyborian Adventures online multiplayer szerepjátékba a kiadás óta fektetett munkáért.

A portál szerint az Age of Conan a World of Warcraftot és a Lord of the Rings Online-t is megelőzi ebben a tekintetben. Kiemelték, hogy a vadonatúj tartalmak hozzáadása miatt választották a Funcom játékát.

„Az Age of Conan, és a munka, amit a Funcom csapata a kiadás óta a játék fejlesztésébe fektetett, az MMO-k folyamatos fejlődésének bizonyítéka” – írja az MMORPG-com szerkesztője, Jon Wood. „Számomra kétségtelen, hogy az Age of Conan érdemli meg a 2009-es év legtöbbet fejlődő játéka címet.”

A Funcom 2008, vagyis a kiadás óta öt óriási, ingyenes kiegészítést tett elérhetővé az Age of Conan: Hyborian Adventures-hez. Az update-ek vadonatúj világrészeket, labirintusokat és technológiai javításokat hoztak a játékba. Az ingyenes toldalékokkal olyan legendás helyszíneket járhatunk be, mint az Ymir’s Pass vagy a Tarantia Commons, és akkor még nem beszéltünk a Xibaluki-ról, az Amphitheatre-ről és az Iron Towerről. A Funcom új szerepjáték-rendszert, PvP elemeket és még nagyon sok mindent pakolt az Age of Conan-be a kezdeti verzióhoz képest.

/files/274000/273813.jpg

„Mindenki nagyon büszke a csapatból, hogy az Age of Conan sokat fejlődött és érett a kiadás óta”
– mondta Craig Morrison, a játék igazgatója és gyártásvezetője. „Az egyik legnagyobb öröm a sokszereplős online játék munkálataiban, hogy újabb és újabb tartalmakat adhatunk ki az elindítás után, és, hogy erre a játékosokkal folytatott kommunikáció révén minden tekintetben képesek lehetünk.”

A 2008 májusában indult Age of Conan: Hyborian Adventures nagy sikerrel indult. 1,2 millió példányt adtak el belőle világszerte, kiemelkedő kritikák mellett. Az év harmadik legsikeresebb PC játéka lett Észak-Amerikában, és 17 országban vezette az eladási listákat a kiadást követő hetekben. Később visszaesett a lendülete, de olyan kiváló ötletekkel, mint az, hogy bizonyos szintig ingyen játszható, töretlenül tudta növeli tagjai számát.

Az Age of Conan angol, francia, német, spanyol, orosz és lengyel nyelven érhető el. Hamarosan elkészül a koreai lokalizált változat. További információt a hivatalos honlapon találtok a játékról. Ugyanitt jelentkezhettek ingyenes próbajátékra.

Forrás: OGI

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr611663552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása