Mozgásban a Star Trek Online

2010.01.08. 01:29 lifeless | szólj hozzá

Az Atari és a Cryptic Studios azon munkatársai, akik felelősek a Star Trek Online fejlesztési munkálataiért vagy éppen kiadási munkálataiért, feltehetően roppant stresszesek, hiszen alig egy hónap, és itt a rajt, avagy elindul az ismert univerzumon, és a jelen legnépszerűbb stílusában formálódott Star Trek MMO, hogy meghódítsa a világot, valamint megrengesse a masszívan többjátékos alkotások műfaját. A mai napon pedig egy friss videót köszönthetünk a játékról, hogy ismét megcsodálhassuk néhány másodpercen keresztül elragadó világát, valamint azt, hogy milyen elképesztő hangulat fogad majd minket betöltése után.

A mozgóképről túl sok mást nem lehet, és igazából nem is kell elmondani, önmagáért beszél, megtekintése pedig egyenesen kötelező, pláne azoknak, akik már kívülről ismerik az előrendelési lehetőségeket, a különböző opciókat és gyűjtői változatokat, valamint azt, hogy az illetékesek mennyire szeretnék visszaadni a Star Trek univerzum egyedi és csodálatos világát. Ha mindebben kételkednél, bátran pillants bele az alábbi videóba, amely ugyan csak néhány másodperces, de értéke így is felbecsülhetetlen.

Forrás és video: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr41655757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása