Heroes of Kungfu: Csütörtökön indul a zárt béta

2010.01.04. 23:15 lifeless | szólj hozzá

Sokan úgy tartják, hogy az MMORPG stílus jövője a böngésző alapú játékokban keresendő. Egyre több és jobb alkotás érkezik ugyanis egy szimpla internetes böngészőből futtathatóan, amelyek között néha valóban meglepő kinézettel és összetettséggel rendelkező darabok is elénk kerülhetnek. Ha eddig bármelyik is elkerülte volna a figyelmünket, most itt a nagy lehetőség, hogy megismerkedjünk az egyik legjobbal, avagy a már előzetesen is több díjat besöpört, 2010 legnagyobb böngésző-alapú MMO-reménységével, a Heroes of Kungfuval, amely még ezen a héten elindítja zárt bétáját.

A zárt bétára jelentkezni még mindig lehet - látogass el a hivatalos honlapra -, így ha szeretnéd egy kicsit közelebbről is megismerni a keleti kultúrát, mindezt egy nagyon jól kidolgozott és összetett szerepjáték körítésében, akkor a Heroes of Kungfu garantáltan nagy szerelmed lesz. Pláne akkor, ha gyenge géped van, de szeretnél játszani, hiszen a böngésző alapú megoldás nem minden esetben jelent egyet a csúnya kinézettel. Ha nem hinnéd el, akkor január 7. napjáig még jelentkezhetsz a zárt bétára.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr221647067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása