Friss képeken mutatkozik meg a Tera: The Exiled Realms of Arborea

2009.12.31. 06:52 lifeless | szólj hozzá

MMORPG játékokból túltermelés van, ez nem is képezheti vita tárgyát, sőt mi több, a fantasy témát feszegető, kardozós, varázsolgatós alkotásokból a stílusban, még inkább. Sokaknak már feltehetően a könyökén jön ki egy újabb ilyen alkotás bejelentése, vagy friss látnivalóinak megtekintése, márpedig lehet, hogy éppen egy újabb gyöngyszemet avathatunk magunknak. Ki gondolta volna például, hogy az Aion ilyen sikeres lesz Európában? Míg a távoli keleten ismerték csak, feltehetően senki... Éppen ezért, minden apró programnak meg kell adni a lehetőséget, mert nagy meglepetések rejtőzhetnek mögötte.

Hasonló cipőben jár a Tera: The Exiled Realms of Arborea is, mely alkotás nem titkoltan egy szinte teljesen átlagos, Unreal Engine 3-mal meghajtott masszívan többjátékos alkotás lesz, amely történetben és rendszerében nem kíván komolyabb reformokat bevezetni. Egyedüli nagyobb újdonságként az irányítást lehetne megemlíteni, amely a megszokott módszer helyett amolyan célkeresztes megoldással próbálkozik, erről azonban a mai napon befutott friss képek sajnos nem árulkodnak. Ellenben az alkotás hangulatáról és kinézetéről igen. Ha erre vagy kíváncsi, akkor íme, pillants rá a frissen befutott képekre:

További képek és forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr931634316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása