Runes Of Magic: Ajándék rénszarvas mindenkinek

2009.12.25. 17:01 lifeless | szólj hozzá

Az ingyenes MMO játékok felhozatalából egyértelműen az egyik, ha nem a legjobb alkotás a Runes of Magic, amely számos tartalmi bővítéssel a háta mögött, hónapokkal az indulása után, továbbra is töretlen sikernek örvend. Így Karácsonykor pedig az illetékesek szíve is megenyhül, sőt mi több, ajándékozásra vágyik, aminek hála most a rajongók néhány nagyon szuper és aranyos kis extrát oldhatnak fel maguknak. Ha bárki figyelmét elkerülte volna, az elektronikus levelesládájába az illetékesek a napokban ugyanis becsempésztek egy kódot.

Ez a kód nem való másra, mint egy vagány és az ünnephez illő rénszarvas, valamint két exkluzív alakváltó ital feloldására, amelyek sajnos csak korlátozva - egészen pontosan a kiváltásukat követő hét napon keresztül - állnak a rendelkezésünkre, de ha már befejezted a karácsonyi ebédet, ha teletömted magad bejglivel, és már a Jézuska is betoppant, akkor mindenképpen lépj be a Runes of Magic-be, és használd ki az ünnepi ajándékokat. Ne felejtsük azonban, hogy a szarvas, illetve a két italocska csak a december 21-e előtt regisztrált játékosoknak jár... A döntés tehát rajtad áll, szeretnél-e rénszarvas háton eljutni Taborea-ba, a Snowflake Festival-ra, avagy nem?

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr141622663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása