Hamarosan kipróbálható lesz a NASA MMO-ja

2009.12.22. 18:49 lifeless | szólj hozzá

A NASA nem titkoltan a hadsereg nyomába lépett, mikor úgy döntött, saját videójátékán keresztül próbálja meg a számítógépek előtt ülő lurkókat magához csábítani.

Az Astronaut: Moon, Mars, and Beyond címet viselő MMO-játékot az America's Army mögött álló Wisdom Tools, Project Whitecard és Virtual Horses csapatok fejlesztik a NASA pénzéből, a cél pedig természetesen az lenne, hogy a vele játszó gyerekek közül minél kevesebben menjenek rocksztárnak, helyette inkább tanuljanak sokat, s vállaljanak munkát az űrhajózási hivatalnál.

Az Astronaut története 2035-ben játszódik, az emberiség rendületlenül hoz létre településeket más bolygókon - no persze mindez nem olyan egyszerű, s bár idegenek ellen nem kell majd küzdeni, tudományos információkból és matekból jut majd bőven a  feladatra vállalkozó fiataloknak. Az Unreal Engine által hajtott játék megjelenése már nincs messze, a kipróbálható változatot már az év elején elérhetővé teszik a készítők. A hivatalosan honlapon most megtekinthettek egy rövid, screenshotokból összefűzött diasorozatot is.

Hivatalos link: NASA

Forrás: Gamekapocs

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr721616407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása