World of Warcraft Cataclysm: Új információk az Alpha-verzióról

2010.05.07. 16:52 lifeless | szólj hozzá

A Blizzard Entertainment kiadó népszerű és sikeres World of Warcraft Cataclysm produktuma néhány zónájáról újabb képek kerültek fel a világhálóra és friss információk kerültek napvilágra magáról, a kiegészítőről. Az MMO Champion weboldalán megtekinthető az összes kép, melyeken goblinok láthatók Azshara-ban, de az összes többi területet is megörökítették. Látható még az alkotásokon Twilight Highlands, Ashenvale, Thousand Needles, Hyjal, Stormwind, valamint Orgrimmar is. A honlapon egy listát is láthatunk, mely a további újdonságokat mutatja be, többek között új rangokat, szakmákat, térképeket, NPC-ket.

Ezen felül a programban még olyan új Achievements-ek kapnak helyet, mint például a 85-ös szint elérése, "Erkunde Vashj'ir", "Cataclysm Dungeon Explorer". Az új rangok előreláthatólag a következők lesznek: "Exalted of", "Veteran of","Guardian of" és "Recruit of". A pontos megjelenési időpontról egyelőre még semmit sem lehet tudni, de talán legkésőbb év végén számíthatunk rá. A Blizzard Entertainment nyilatkozata szerint hamarosan megkezdődnek a záró béta fázis munkálatai, addig is be kell érnünk a képekkel és az új hírekkel a játékról, de türelem, rózsát terem.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr321982069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása