Need for Speed: World Online: Megkezdődtek az angol béta tesztek

2010.03.17. 14:45 lifeless | szólj hozzá

Az Electronic Arts hivatalos bejelentésben adta a világ tudtára, hogy a keleti területeken már talán unalomig ismert Need for Speed: World Online névre hallgató, kizárólag PC-re készülő MMO játéknak elkezdődtek az angol béta tesztjei. Ennek értelmében akár már minden angol régióba tartozó játékos - köztük mi is - részt vehet a teszteken, amelyek a cég szerint az elkövetkezendő hónapokban folyamatosan zajlani fognak, és sok szeretettel várják a kíváncsi játékosokat, hogy a nyári megjelenéskor már egy tökéletes alkotás kerülhessen ki a boltok polcaira.

Az illetékesek a hivatalos közleményben mindenkit megnyugtatnak, hogy nem kell aggódni akkor, ha esetleg lemaradtunk volna a mostani körről, hiszen a következőbe, vagy az azt követőbe már biztosan be fogunk férni, így mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni előzetese a már most ígéretes World Online-t. Ha szeretnéd regisztrálni magadat a soron következő zárt tesztekre, akkor nincs más dolgod, csak felkeresni a játék hivatalos honlapját, majd ott az arra alkalmas mezőt kitöltve megvárni a béta kulcsot, amely egyenes utat enged a játék e változatához. Az instrukciók tehát adottak, a béta most, a kész verzió nyáron, várjuk a továbbiakat!

Forrás: Gamechannel

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr341847094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása