Mabinogi Heroes: Amerikába Vindictus néven érkezik még idén

2010.03.13. 16:29 lifeless | szólj hozzá

A GDC 2010 rendezvényen nem csak a széles körben ismert csapatok, hanem néhány egzotikus résztvevő is feltűnt. Ezek közé sorolhatjuk a nálunk nem túl ismert koreai Nexon csapatát is. Ők elsősorban - mint a legtöbb kiadó a távol-keleti országban - MMORPG-k fejlesztésével, istápolásával foglalkoznak, nem is oly kevés sikerrel. Az egyik jelenleg is futó népszerű termékük a Mabinogi Heroes névre hallgat, és a koreai játékosokat már meghódította, noha mindössze idén január végén hozták ki. Az arrafelé működő kiadók "jó" szokásához híven egyelőre csak koreai szerverek üzemelnek, ám ez hamarosan megváltozik, és Amerika is bekapcsolódik a vérkeringésbe.

Pontos időpontot nem árultak el az illetékesek, annyit mondtak csupán, hogy a Mabinogi Heroes még idén ellátogat az amerikai gamerek gépeire, ám nem az eredeti nevén, hanem a nyugati fül számára jobban csengő Vindictus cím alatt. Európai terjesztésről szó sem esett, ám remélhetőleg arra is sor kerül valamikor, ugyanis egy érdekes koncepciójú alkotásról beszélünk. A világ a kelta mitológián alapul, a Valve-féle source motor felel a látványvilágért, a játékmenet pedig a környezettel való interaktivitásra, a csapatmunkára és a gyors akciókra épít. A nagyobb szörnyeket kizárólag másokkal való összefogással buktathatunk meg, a körülöttünk lévő ezernyi objektum nagy részét fegyverként is használhatjuk. Érdemes még megemlíteni a ruhák szakadásáért felelős modellt, amely lehetővé teszi az öltözetek látványos amortizációját.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr1001836961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása