Plan B: Globális béta

2010.03.12. 16:45 lifeless | szólj hozzá

Nemrég indult a PlanB nevű, online akció játék globális bétája. Ingyenes játék és nincs regisztrációhoz kötve, azaz helyesbítek, az első belépésnél mikor beírjuk a felhasználó nevet és jelszót automatikusan regisztrál a rendszer. Mivel globális bétáról beszélünk, így egyszerre játszhatnak, Koreai, Kínai, Orosz, ill. US. játékosok természetesen Európai játékosok is.

Jelenleg 5 karakter típus érhető el: Rock Star, Baseball Játékos, Bokszoló, Rugby játékos és egy tűzoltó.
A játékmenet: Deathmatch, azaz 2 csapat egymás ellen, és akit érsz, üsd, alapon megy a játék. Vannak lehetőségek kinézet váltásra, ill. "fegyver" cserére. Elég jó kis időtöltés, és minél többet játszunk, annál magasabb szintűek leszünk. Akit érdekel, a játék az a hivatalos oldalról letöltheti, az egész nem több 250mb-nál, viszont sajnos nálam csak 50-60kb/s-el töltötte, mert, ahogy kivettem koreai oldalról tölti.

Hivatalos honlap: PlanB
Letöltöd, felrakod, indít, és első bejelentkezéskor regisztrál a rendszerbe, a honlapon senki se keresse a regisztráció gombot.

Kis ízelítő:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr321834646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása