Bejelentve a Battlestar Galactica MMO

2010.03.10. 16:31 lifeless | szólj hozzá

A Star Trek Online, és egyéb űrbéli, sci-fi MMO játékok után a német Bigpoint brigádja úgy határozott, hogy ők is beszállnak a manapság legnépszerűbb műfaj szekértolói közé, és egy ismert univerzumot, pontosabban a kis hazánkban is vetített sorozatot felhasználva, elkészítik saját masszívan többjátékos alkotásukat, avagy a Battlestar Galactica MMO-t. Akinek éppen ez hiányzott az életéből, az kezdheti az örömujjongást, bár sajnos újdonságokról, műfaji reformációról ebben az esetben sem beszélhetünk.

A játék az MMOG stílusbesorolás mellett megkapta a taktikus űrcsaták, illetve a kalandozás jelzőjét, így feltehetően a Star Trek Online esetében bevett struktúrával találkozhatunk majd ebben az esetben is. A Battlestar Galactica Online ugyanakkor az első olyan alkotás, amely a híres hollywoodi sorozatot feldolgozza, érdekessége pedig, hogy azzal a Unity technológiával készül, amely nem igényli a kliens letöltését, de - böngészőből futtatva - valós idejű, magas felbontású grafikai megjelenítésre képes.

A játékot betöltő fanatikusok a humánok mellett a cylonok oldalán is harcba indulhatnak, hogy magába szippantsa őket a sztoriközpontú játékmenet, illetve az óriási űrharcok. A fejlesztők nagy szerepet szentelnek a történetnek, így valószínűleg ismét nem egy átlagos játék kerül ki a sorból, bár újítónak sem lehet nevezni sajnos, ez már most megállapítható. A kizárólag PC-re érkező alkotásról sajnos jelenleg nem áll rendelkezésünkre több információ, de hosszú még a GDC!

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr121828931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása