Activision: Elavulttá válhat a WoW

2010.03.03. 21:24 lifeless | szólj hozzá

A tegnap kiadott nyilatkozatában a cég azt állította, hogy a növekvő igények hatására elavulhat a világ jelenleg vezető MMORPG-je.  "Az interaktív szórakoztatás más formáival versenyzünk, úgy mint a casual játékok iPhone-ra, vagy más telefonokra, valamint a közösségi oldalakon játszható játékok" - áll a nyilatkozatban.

A fejlődésnek és a növekvő fogyasztói igényeknek köszönhetően pár éven belül elavulhat a World of Warcraft, állítja maga az Activision. Mint az korábban kiderült, a felhasználói tábor növekedése egyelőre elkezdett stagnálni, most körülbelül 11.5 millió játékosnál áll. Be kell vallani, a World of Warcraft sikere már 6 éve töretlen, lehet, hogy ideje lenne átadnia a helyet valami másik játéknak. Ahogy a fenti sorokból is kikövetkeztethető, Azeroth bukását nem feltétlenül egy MMORPG fogja okozni.

Forrás:  Gamestar

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr851806980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása