Final Fantasy XIV: Jövő héten startol a béta

2010.03.01. 19:00 lifeless | 2 hozzászólás

A Square Enix brigádja már másodszor kívánja meghódítani az MMO piacot egy Final Fantasy játék keretein belül, hiszen a Final Fantasy XI visszafogott sikerei, valamint a műfaj népszerűsége nagy hatást tettek a csapatra, így kézenfekvő volt, hogy egy minden téren szebb, jobb és összetettebb darabbal kíván visszatérni a cég, méghozzá az idei esztendőben, hogy néhány nagy névvel szálljon szembe, meglehetősen jó esélyekkel. A játékhoz már tavaly decemberben megindult a toborzó egy az idei esztendő elején esedékes bétára, amely úgy látszik hamarosan célegyenesbe ér.

Az illetékesek ugyanis a mai napon bejelentették, hogy akinek sikerült teszterként bekerülnie a bétára, az már kezdheti a nagy készülődést, lévén a szerencsések március 11-én, vagyis a jövő hét folyamán már kipróbálhatják a Final Fantasy XIV ezen változatait. Mivel elég korlátozott létszámú bétázó vehet részt majd a mostani teszten, ezért a mögöttesek mindenkit megnyugtattak, hogy senki se csüggedjen, a jövőben még számtalan lehetőség kínálkozik majd ilyen vagy olyan bétákon való részvételre, amelynek hála feltehetően senki sem fog kimaradni egy a megjelenés előtti hancúrozásról. Akinek tehát sikerült, az március 11-én indulhat a nagy kalandra, a többiek pedig figyeljék a további felhívásokat.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr751800591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RenaLulu13 2010.03.06. 19:54:18

FF XIV? Még a XIII Versus sincs a piacon!!!

lifeless 2010.03.07. 22:11:07

Úgy látszik, nem tartják szerencsésnek a 13-as számot. :)
süti beállítások módosítása