League of Legends: Fejlesztőért jutalom

2010.02.28. 19:54 lifeless | szólj hozzá

A League of Legends (azaz LoL) is egyike azon MMO-knak, amelyek vannak, léteznek, ám a jól bejáratott játékosközönségén kívül gyakorlatilag senki sem ismeri. Nálunk is mindössze másodjára bukkan fel, pedig ennél talán több említést érdemelt volna. Egy tavaly októberben napvilágot látott, ingyenesen is játszható RTS, RPG és akció elemekkel operáló MMO-ról van szó személyében, amely az alapötletét egy modnak köszönheti. Ez a mod azonban nem más, mint a WarCraft III mellé készült Defense of the Ancients, amelyet egy időben minden idők legközkedveltebb ingyenes modifikációjának is kikiáltottak.

A League of Legends ezekben a napokban is jól van, köszöni szépen, mi pedig nem azért szánunk rá karaktereket, mert valami újdonságot jelentettek volna be hozzá. A cikket inspiráló téma a jutalom (jutalmak), amelyet a fejlesztők ajánlottak fel a játékosoknak. Ebben persze eddig semmi új nincs, ám most jön a csavar! A Riot Games fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy ideje bővíteni a munkatársai számát, éppen ezért új posztokat hirdettek meg. Lehetővé tették, hogy minden egyes League of Legends-játékos ajánlhasson valakit ezekre az állásokra. Ha az illetőt felveszik, és beválik (azaz 90 napot sikeresen eltölt a csapatban), akkor az őt ajánló gamernek 100 ezer Riot Point üti a markát, amelyet természetesen arra költ el a játékban, amire akar. Ötletes kezdeményezés, kíváncsian várjuk az eredményét.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr61797936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása