Age of Conan: Rise of the Godslayer: Keletre néző kapu

2010.02.21. 19:05 lifeless | szólj hozzá

A Funcom brigádja 2008 májusában nagy reményekkel indította útjára az Age of Conan: Hyborian Adventures című MMORPG-t. A játék azonban hiába tartalmazott érdekes újításokat, nagyszerű látványvilágot és Robert E. Howard jól kidolgozott fantasy univerzumát, ha mégis a befejezetlenség érzését keltette az összkép. Az előfizetők amilyen vehemensen vetették magukat a matériára, olyan gyorsan igyekeztek elfeledni, és visszatérni a jól bevált, többszörösen bizonyított vetélytársakhoz. Szerencsére a Funcom még idejében észbe kapott, eszközölte a szükséges változtatásokat, és ezzel sikerült életben tartania a produktumot.

A helyzetet sikerült olyan mértékben konszolidálni, hogy a tavalyi esztendő nyarán úgy érezték, érdemes egy kiegészítő fejlesztésébe belevágni. Ez lett az Age of Conan: Rise of the Godslayer, amely egy teljesen új területre, a keleties Khitai-i Birodalomba kalauzolja el az érdeklődőket. A mostani videó a régió ún. Gateway to Khitai részét mutatja be, a már megszokott női hang narrálásában. A birodalom lakosai békében, elszigeteltségben éltek hatalmas falaik mögött, ám a gonosz mégis megtalálta a befelé vezető utat. A Rise of the God Slayer Robert E. Howard The Tower of the Elephant című regényének következményeit ecseteli. Ebben a könyvben az ifjú Conan megöli az Elefánt istent, amely Khitai széthullásához, káoszba süllyedéséhez vezet. Azaz a terep pont ideális lesz egy mindenre elszánt kalandornak. Megjelenés valamikor idén.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr751778834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása