EVE Online : New Expansion "Tyrannis" bejelentés

2010.02.20. 16:40 lifeless | szólj hozzá

Bár az MMORPG-k nagy királya már hosszú évek óta a Blizzard remekműve, a World of Warcraft, ám nem szabad elfeledkezni arról, hogy mellette mások is képesek vígan megélni a piacon. Ezek közül a szerencsések közül az egyik az EVE Online, amely már 2003. óta boldogítja az űr meghódítására törő játékosokat. Az izlandi CCP Games terméke tehát jogosan nevezhető sikeresnek, azonban ennek kivívásához szükség volt a folyamatos fejlesztésekre, tupírozásokra, újabbnál újabb kiegészítők készítésére. Az utóbbi esztendőkről elmondható, hogy átlagosan 6-8 havonta érkeznek friss tartalmak a produktumhoz, amit akár gyakorinak is nevezhetnénk, de mivel ezek nagyon nagy része ingyenes, ezért inkább örömmel fogadjuk őket.

A hír apropója mi más lenne, mint egy újabb expanzió bejelentése, amely a Tyrannis alcímet kapta a keresztelőkor. Érkezésére valamikor nyáron számíthatunk, és a legnagyobb újdonsága az lesz, hogy végre valahára bevonja a bolygókat is a játékmenetbe. Azaz építhetünk rájuk különféle épületeket, amelyek segítségével nyersanyagokat bányászhatunk. Erre nem csak a szilárd talajjal rendelkező planéták esetében lesz lehetőségünk, hanem a gázóriásokból is nyerhetünk különféle hasznosítható dolgokat. A bolygók felszínén való harc azonban továbbra is kimarad a repertoárból, ennek a feature-nek az ellövését a Dust 514 nevű, kizárólag konzolokra készülő MMOFPS-re tartogatják.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr771776127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása