Capcom: Bejelentve a Monster Hunter Frontier X360-as változata

2010.01.26. 19:32 lifeless | szólj hozzá

Érdekes dolgot jelentett be tegnap este a Tokyoban tartott Xbox Japan rendezvényen a Capcom. Egy régebbi MMO játékuk, a Monster Hunter Frontier, amely még 2007-ben jelent meg PC-re, nemsokára megérkezik a Microsoft konzoljára is. A béta-tesztelés Japánban idén Májusban kezdődik el, s a játék valószínűleg már nyáron megjelenhet a szigetországban, de pontos dátumot egyelőre nem lehet tudni. A Monster Hunter Frontier Xbox 360-as megjelenése dicséretes tény, hiszen a konzol történetében nem sűrűn találkozhattunk MMO-val, azonban van pár dolog, amely miatt aggódva tekintünk az amúgy remek ötletre.

Két dolog van, ami miatt nem feltétlenül lesz sikeres a játék: az egyik a havidíj, ami 15 dollár. Live előfizetés mellett nem biztos, hogy sokan akarnak még minden hónapban plusz költségeket fizetni. A másik komoly probléma, hogy a Monster Hunter eredetileg Playstation cím; az Xboxos közönség alig ismeri a szörnyvadászat mitológiáját. A játék ráadásul eléggé "japán", amivel a Microsoft a szigetország játékos közönségét akarja megfogni, azonban a nyugati világ nem feltétlenül érdeklődik majd az MMO iránt (ráadásul nem is biztos, hogy megjelenik a MHF nyugaton). Ha figyelembe vesszük, hogy hány Xbox 360-at adtak el Japánban, akkor minden okunk megvan arra, hogy kételkedjünk a Monster Hunter Frontier sikerében, mindenesetre a dolog érdekesnek tűnik, s az is lehet, hogy a közeljövő egyik sikerjátékával állunk szemben.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr651704620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása