2011-ben visszatér a Hellgate

2010.01.23. 16:27 lifeless | szólj hozzá

A 2009 januárjában leköszönő MMO, a Hellgate: London jövőre visszatér a nyugatra, vagyis az Egyesült Államokba és Európába, tudhattuk meg a GameIndustry.biz jelentéséből.

A játékot a koreai HanbitSoft kiadó vette át a becsődölt Flagship Studiostól (fejlesztő) tavaly, de a nyugaton való terjesztés jogai ekkor még a Namco Bandainál (eredeti kiadó) maradtak. "Szeretnénk megköszönni a Namco Bandai Games America-nak, hogy lehetővé tette számunkra a teljes körű kiadási jogok megszerzését, és már alig várjuk, hogy visszahozzuk a franchise-t a játékosokhoz." - nyilatkozta a HanbitSoft fejes Kee-Young Kim.

A Hellgate: Resurrection a siker útjára lépett Koreában, így gondolták megpróbálkoznak mifelénk is. Kíváncsian várjuk, hogy mit sikerült kihozni a játékból 1 év alatt, ha minden igaz sokat dolgoztak azóta rajta. Rengeteg új tartalmat hoztak be, eltávolították a szintkorlátot, a finanszírozási forma pedig kevert lett, ha úgy tetszik, fizethetünk havidíjat, vagy választhatjuk a mikro-tranzakciókat is. Már úton van egy kiegészítő is a játékhoz, a Hellage: Tokyo (márciusban érkezik).

Az eredeti Hellgate: London az ex-Blizzardos Bill Roper és Max Schefer nevéhez fűződik.

Forrás: IPON

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr261695457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása