Star Trek Online: Nevezd el Te a hajókat!

2009.12.26. 19:40 lifeless | szólj hozzá

A február elején érkező, hatalmas durranásra erősen esélyes MMORPG, a Star Trek Online, készítői pályázatot hirdettek. A srácok már korábban is tanújelét adták, hogy fontos nekik a játékosok véleménye, most pedig lehetővé is teszik a majdani rajongók számára, hogy tevékenyen részt vegyenek a fejlesztési munkálatokban. A friss felhívásuk a "Name This Ship" nevet kapta, azaz magyarítva "Nevezd el ezt a hajót". Ebből már remekül látszik, mi is a lényeg: ha az Enterprise vagy Voyager neveket mindig is bénának tartottad, akkor itt a lehetőség, hogy saját magad találj ki ütősebbeket.

A Cryptic Studios nem egyszerű hajók, hanem hajóosztályok keresztelését várja a jelentkezőktől. Három osztálynak kell nevet találni, mindegyikük Tier 5-ös kategóriájú, a képeik lentebb láthatóak. Felülről lefelé haladva az elsőt kísérő, támogató feladatokra használják, a középsőt a tudomány eszméi irányítják, míg a harmadik egy hatalmas cirkáló. Az ötleteket január 8-ig lehet eljuttatni a fejlesztőknek, a nyerteseket még aznap nyilvánosságra hozzák, és értékes díjakkal jutalmazzák.

Amellett, hogy a játékban helyet kapnak a kiválasztott elnevezések, az ötletgazdákat meglepik a Star Trek Online Digital Deluxe változatával, valamint egy poszterrel arról a hajóosztályról, amelynek nevet adtak. Érdemes tehát megerőltetni az agytekervényeket, és rajthoz állni a versenyben. A részleteket a játék hivatalos honlapján találhatjátok.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr601624727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása