Champions Online: Mától bárki lehet szuperhős, kipróbálható a játék

2009.12.22. 18:47 lifeless | szólj hozzá

Cryptic Studios mindig is szeretett kitűnni a tömegből, ezt azonban nem botrányos játékokkal, hanem minőségi, sokszor újító és egyedi alkotásokkal tették meg. Élő példa erre a Champions Online, amely azon túl, hogy egy kiváló MMORPG lett, a mai napig képes széles rétegeket megfogni, és sok-sok fanatikust játékra, egy kis szuperhősködésre csábítani. A program azonban több rajongót is magával tudna ragadni, ha lenne hozzá egy trial, vagy bármilyen más megoldás arra, hogy az idegenkedők is kipróbálhassák a szuperhősök életének legjobb pillanatait.
A Cryptic ennek hála a mai napon egy tulajdonképpeni demót jelentetett meg legutóbbi gyöngyszemükhöz, amely korlátlan időtartamban várja a fanatikusokat egy kis hősködésre. Korlátaink természetesen azért bőven lesznek, így a regisztrációt követően csak és kizárólag a kezdő területen, avagy Millennium City-ben hancúrozhatunk, rendelkezésünkre áll majd két szabad slot karaktereinknek, amelyekkel egyenként 15-ös szintre fejlődhetünk. Ha elértük ezt a szintet, akkor lehetőségünk lesz megvásárolni a játékot, és ott folytatni szuperhős életünket, ahol az ingyenes kaland véget ért. Természetesen utóbbi nem kötelező, de ha szeretnél belekóstolni a szuperhősök életébe, látogass el a Steamre, és töltsd le a Champions Online kipróbálható változatát.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr791616400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása