Metin 2: Az új játékvilág

2010.06.02. 23:24 lifeless | 3 hozzászólás

A Metin 2 című MMORPG akció-szerepjátékba a mai nap folyamán új szervert integrálnak, amely csak arra vár, hogy meghódítsák. A Gameforge kiadó által kibocsájtott kliensprogram az egyik legnépszerűbb ingyenesen letölthető és játszható szoftver egész Európában. Ma üzemeltetik be a Hatorjas nevű szervert, ez egy jó lehetőség arra, hogy az új világ megkezdésével egy kis önszorgalommal megszerezzük a legmagasabb pontszámot. A Mertin 2-őt a Karlsruhe-ben működő Gameforge online játék kiadó üzemelteti és a termék több millió európai felhasználóval büszkélkedhet.

A Metin 2 világában ázsiai harcosok szerepét ötlhetjük fel magunkra, a veszélyekkel teli küzdelmeket mágia és kard segítségével oldhatjuk meg. Számos szörny ellen vehetjük fel a harcot és különféle eszközöket is gyűjthetünk. A matériában különböző karakter osztályok közül választhatunk, lehetünk harcosok, akik erős fizikai erőnléttel rendelkeznek és kiválóak a közelharcokban. Ha nindzsák lennénk, akkor kiváló "gyilkológépek" szerepét tölthetnénk be, akik lesből támadnak. A varázslat és a mágia nagy mesterei a sámánok, akik otthon vannak a varázslatok területén és gyógyítani is képesek. Végül, de nem utolsó sorban felölthetjük magunkra a surák szerepét is, akik egyaránt kitűnőek a közel -és távol harcban, emellett misztikus erővel rendelkeznek. Három birodalom közül választhatjuk ki, hogy melyikhez szeretnénk csatlakozni, a Shinsoo birodalomhoz, a Chunjo birodalomhoz, vagy a Jinno birodalomhoz.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr632052319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2010.06.03. 00:33:35

Továbbra is képtelen vagyok felfogni, hogy mi veszi rá az embereket, hogy azzal a tömény fos igénytelen bugkupaccal játszanak.

lifeless 2010.06.03. 01:01:31

Szerintem sok embert az vonzz, hogy magyar nyelvű a játék, és egy idő után leragadnak ennél a színvonalnál, megszokják, hogy quest, skill-ek leírása, emberek, minden magyar és idegenkednek ez után az angol nyelvű játékoktól.

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2010.06.03. 11:48:59

@lifeless: Lehetséges. Mondjuk én a fordítógépes szövegeket nem tekintem magyar szövegnek :) Meg ha valami nincs leírva, akkor tökmindegy, milyen nyelvű. Meg amikor konkrétan más van odaírva, mint amit csinálni kell, akkor is. Merthogy a Metin 2-ben kb. ez a választék.
süti beállítások módosítása