A Guild Wars Beyond eseménysorozat befolyásolja a Guild Wars 2-t

2010.04.23. 11:47 lifeless | szólj hozzá

A Guild Wars az utóbbi esztendők egyik legsikeresebb MMORPG-je, köszönhetően elsősorban annak, hogy kiadója meg merte tenni a 2005-ben még elképzelhetetlen lépést, azaz hogy havidíj nélkül engedi a játékosokat a szerverekre. Számos kiegészítő után már 2007-ben előálltak a folytatás ötletével, amelyből hosszú ideig nem láthattunk semmit, majd néhány videót, ám a megjelenésének időpontja továbbra is kérdéses. A háttérvilágának megteremtése azonban már gőzerővel zajlik, és ennek a munkamenetnek az egyik fontos lépcsőfoka a nemrég kihirdetett Guild Wars Beyond eseménysorozat is.

A fejlesztők a következő hónapok során különféle eventöket hirdetnek, indítanak az első Guild Wars keretein belül, amelyek történései ígéretük szerint jelentősen befolyásolni fogják a Guild Wars 2 háttértörténetét. A folytatás bár 250 évvel később fog játszódni a jelenlegi eseményeknél, a benne helyet kapó hősök, legendák, misztikus mesék egy része a Guild Wars Beyond segítségével fog megteremtődni. Az első ilyen esemény a War in Kryta, amely új küldetéseket, csatákat és ruhákat is magával hoz, valamint két szervezet, a White Mantle és a Shining Blade Kryta régióért folytatott küzdelmét. A további megmérettetések folyamatosan érkeznek, a Guild Wars 2 iránt érdeklődő játékosoknak pedig érdemes lesz bennük minél jobban elmélyülni.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr491945033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása