A BioShock-univerzum alapján készít MMO-t a 2K Marin?

2010.04.15. 22:28 lifeless | szólj hozzá

A mai nap úgy látszik a pletykáké, hiszen a Ghost Recon: Future Soldier után most egy újabb szóbeszéd ütötte fel a fejét a világhálón. A BioShock 2-t sikeresen leszállító 2k Marin köré épül a történet, akik a VG247 munkatársainak meg nem nevezett, ám biztosnak vélt forrásai szerint egy masszívan többjátékos alkotáson munkálkodnak a háttérben, méghozzá a BioShock-univerzumot felhasználva alapul. Big Daddy és az MMO? Elsőre nem rossz ötlet, sőt mi több, nem is az első eset, hogy szóba kerül a stúdióval kapcsolatban egy ilyen stílusú alkotás.

Egészen pontosan két évvel ezelőtt, a Take Two főnöke, avagy Strauss Zelnick osztott meg a fentiekhez hasonló információkat a nagyvilággal, akkor azonban nem volt kilátásban friss projekt, a 2K Marin viszont éppen tegnap jelentette be az XCOM című nagy visszatérőt, így nagyobbak a kételyeink a pletykával kapcsolatban. Ugyanakkor a VG247 munkatársai becsület szavukat adták, hogy felkeresik az illetékeseket, és rákérdeznek a felvetődött szóbeszédre. Saját bevallásuk szerint sem várnak más választ, mint a "pletykákra és spekulációkra nem reagálunk" mondatot, de azért megpróbálják. Mi pedig várjuk a végeredményt!

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr621925046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása