Need For Speed: World Online: Továbbra is lehet regisztrálni a béta tesztekre

2010.04.09. 20:05 lifeless | szólj hozzá

A nyár folyamán, egy jelenleg ismeretlen időpontban lát napvilágot az Electronic Arts legújabb Need For Speed játéka, avagy a World Online, amely több szempontból is szakít a múlt hagyományaival. A legfontosabb különbség, hogy az alkotás stílusa MMO lesz, tehát kizárólag online, hús-vér játékosokkal téphetjük majd fel az aszfaltot, mellőzve a az offline játék szépségeit, azonban aki most kicsit megijedt volna ettől a ténytől, az máris felejtse el félelmeit, főleg azért, mert az illetékesek több béta tesztet is szeretnének rendezni a jövőben, amelyeknek hála minden érdeklődő kipróbálhatja a készterméket, még a boltokba kerülés előtt.

Így van, akár te is bekerülhetsz a szerencsés teszterek közé, akik szinte hetente váltják egymást, köszönhetően a folyamatosan váltakozó turnusoknak. Az első teszteknek már vége, a második béta-hét éppen tegnap kezdődött el - ha van kulcsod, irány játszani -, és egészen vasárnapig lehet zúzni a pályákat, azt követően pedig jöhet a következő forduló, ahová, ha még nem regisztráltál volna, nagyon könnyen bekerülhetsz. Nincs más dolgod, csak ellátogatni IDE, avagy a hivatalos honlapra, és ott egy regisztrációval igényelni a béta kulcsot. Ha már csengetett a virtuális postás, és megvan a kulcsod, csak a klienst kell letöltened, és indulhat is a száguldás. A következő béta elviekben a jövő hét folyamán kezdődik - áprilisban legalábbis még biztosan -, de utána is lesz még lehetőség a játékra, tehát érdemes próbálkozni, főleg ha szereted a Need For Speed játékokat.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr761908157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása