Star Trek Online: Megérkezett az első méretesebb update

2010.03.28. 18:13 lifeless | szólj hozzá

A Cryptic Studios gyöngyszeme hiába jelent már meg közel 2 hónapja, azóta is folyamatos beszédtémát szolgáltat. Természetesen nem csak a rajongók között bukkan fel rendszeresen a neve, hanem a Hírblock hasábjain is, köszönhetően a fejlesztők elszántságának, az új tartalmak folyamatos generálásának. Egy MMORPG esetében fontos tényező az újdonság varázsa, és a Cryptic - tapasztalt veteránhoz illően - ezzel alaposan tisztában is van, hiszen a stúdió munkatársai többször is megígérték, hogy nem hagyják el a programjukat, gyakoriak lesznek hozzá a frissítések. Az elmúlt hetekben többször is írtunk ezekről a tervekről, amelyek nagy részét csak a jövő hozza el.

Az első fecskék azonban már a boncasztalra kerültek, hiszen 1-2 aprósággal már korábban felvértezték a produktumot, ám az első nagyobb volumenű update megérkezéséig egészen mostanáig kellett várni. Szerencsére ez a várakozás nem volt gyötrelmes, hiszen a galaxis hatalmas, és két hónap alatt nem lehet könnyen bejárni az összes zegét és zugát. A frissítés saját nevet is kapott, Season One: Common Groundként hivatkoznak rá a jól értesültek. A feature-listája nem is hangzik olyan rosszul, hiszen van itt új PvP térkép, új ruhák, kinézetek, új Klingon-hajó, küldetések, szkillek és ráadásként még a saját Klingon-űrjárművünket is megszerkeszthetjük. Mindez nem kerül egy fillérünkbe sem, ám ha mindenképpen pénzt kívánunk költeni, akkor érdemes körülnéznünk a beépített C-Store-ban, ahol számos friss portékára bukkanhatunk.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr21875394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása