Ingyenes lett a Warhammer Online kliens

2010.03.28. 18:11 lifeless | szólj hozzá

A Mythic úgy döntött, hogy már nem kér pénzt MMO-jának, azaz a Warhammer Online: Age of Reckoning-nek klienséért. A játékot ingyen megkaphatja bárki, miután letöltötte a trial verziót, csak annyi a dolga, hogy befizessen egy hónapot.

Az előbb említett próbaverzióval egyébként már eddig is sikerült megfogniuk néhány embert, mióta levették róla az időkorlátot (szintkorlát van, 10-esig lehet fejlődni). Persze aki szeretne egy dobozt a polcára, az még mindig megteheti, hogy vesz egyet, abban továbbra is benne lesz az ingyen 30 nap. Nem tudom külföldön mennyiért osztják a játékot a nagyobb boltokban, de itthon továbbra is érdemesebb megvenni az alapjátékot, mert olcsóbb, mint egy hónap előfizetési díja...

Az ajánlat tehát egyelőre nem nekünk szól, persze aki nem szívesen megy el a boltig, annak így olcsóbb lett a "digitális változat", az tény.

Forrás: IPON

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr601875389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása