Lord of Ultima: Elindult a nyílt béta

2010.03.23. 20:24 lifeless | szólj hozzá

Hónapokkal ezelőtt történt, hogy az Electronic Arts különösebb hírverés nélkül elindította a Lord of Ultima nevezetű, böngésző alapú MMO-t. Ezzel a játékipar egy manapság egyre dominánsabb szegletét próbálják felfedezni és uralmuk alá hajtani, hiszen a webböngészőben futtatható alkotások egyre több ember szabad perceit hódítják meg. A Lord of Ultimában saját városunkat kell felépítenünk és igazgatnunk, hasonlóan például a Farmville-hez. Nyersanyagokat termelünk, amelyekkel fejlesztéseket hajthatunk végre, valamint vásárolhatunk minisztereket és artifacteket, amelyek különféle bónuszokat biztosítanak.

Utóbbiakkal jön be a mikrotranzakció csodálatos intézménye az amúgy ingyenesen játszható játékba, ugyanis amennyiben szeretnénk ilyesmikbe beruházni, segítségül kell hívnunk a bankszámlánkat is. Mostantól mindezt bárki kipróbálhatja, ugyanis az EA Phenomic csapata elérkezettnek látta az időt a nyílt béta teszt elindítására, amelyhez való csatlakozásnak mindössze egy regisztráció a feltétele. Ezzel együtt némi frissítést is kapott a produktum, megjelentek az in-game boltok, ahol gyémántokat vásárolhatunk, valamint új küldetések is teljesíthetővé váltak.

Nem mehetünk el említés nélkül amellett a tény mellett, hogy az utóbbi nagyjából 10 évben ez az első játék, amelynek a címébe beleaggatták az egykor legendás Ultima nevet. Sajnálatos, hogy az Electronic Arts ilyen mértékben képes elherdálni egy hozzáértő kézben aranyat érő licencet...

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr21863404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása