Champions Online: Újabb ingyenes hétvége jön

2010.03.23. 20:30 lifeless | szólj hozzá

A Star Trek Online előtt pár hónappal a Cryptic Studios előállt egy másik, nem kevésbé sikerre teremtett MMORPG-vel is, amely a közkedvelt szuperhősös témával felszerelkezve tervezte meghódítani a játékosokat. Ezt a feladatot többé-kevésbé végre is hajtotta, ám mivel előfizetőkből sosem elég, ezért a stúdió mélyén, egy elzárt kamrában dolgozó gondolkodó agyak időről-időre kiötlenek némi figyelemfelkeltő akciót, amely - szándékaik szerint - újabb tömegeket tud rávenni a Champions Online-nal való rendszeres törődésre. Legutóbb egy bizonyos korlátokig ingyenesen kipróbálható verzióval lepték meg a közönséget, most pedig egy szabadon átjátszható hétvégével csábítanak a maskarák felhúzására.

Az ingyenes hétvége közkedvelt és bevált módszer az MMO-k és más multiplayer orientált játékok népszerűsítésére. A Cryptic is élt már egyszer ezzel a fegyverrel, és úgy döntöttek, még egyszer megcselekszik, amit megkövetel a haza, azaz jobban mondva a kassza. A következő hétvégét, pontosabban a március 26-tól 29-ig terjedő időintervallumot szemelték ki tervük beteljesítésére, méghozzá elsősorban azért, mert ez pont egybeesik a program első teljes értékű kiegészítőjének, a Revelationnek, a debütálásával. Ha felkeltette a figyelmedet a játék, és szívesen kipróbálnád péntektől vasárnapig, akkor mindössze a Steamen megtalálható demót kell letöltened, és már indulhat is a haddelhadd.

Forrás: Gamechannel

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeless.blog.hu/api/trackback/id/tr891863415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása